slött.

Ikväll slöar vi på rummet. Kollar teve och skvallrar.
Har shoppat hela dagen. Varit på Harrod´s i typ tre timmar!

Visar lite saker jag köpt när jag kommer hem. Vi ska börja bege oss hemmåt vid sju... Kommer bli en lång resa hem. Ska bli riktigt skönt att få träffa min underbara lilla familj igen.

   Lite uppdatering.

De som känner mig vet att jag befinner mig i London just nu. Har åkt hit med Anna i två dagar och vi kommer hem imorgon. Igår gick vi runt och runt och runt och runt. Gick säkert flera mil. Shoppade lite och var tvugna att se på sevärdheterna. Runt fyra kom vi tillbaka till hotellet och låg och vilade. Tittade lite på tv. Bland annat engelska versionen av Halv Åtta Hos Mig. Är som i Sverige fast på engelska. Vi duschade och gjorde ordning oss och helt plötsligt blev klockan halv nio. Vi gav oss ner till Hotellbaren och vilken bar! Fancy fancy... Vi har ju hamnat på ett riktigt lyxigt hotell och folket här är folk som handlar på Gucci, Yves och sånt. Kom två killar och satte sig vid oss och vi började prata med dom. Trevligt i början tills jag märkte vad dom ville... Ha sex och röka hasch typ. Dom erbjöd sig att köra oss till stället jag och Anna skulle till men vi avböjde och tog taxi. Undrar vad som hade hänt om vi hade gjort det? Vi gick till ett ställe som heter Tiger Tiger. Riktigt skoj! Handlade drinkar och dansade flera timmar. När vi stod där ute för att ta luft och så kom det fram en kille som frågade oss "Bla bla bla". Anna svarade "NO I DONT WANT YOU SHOOOE". Han tittade på Anna precis som att hon var helt galen och gick. Jag förklarade då för Anna att han frågade om vi ville köpa X. Haha! Och nu ligger jag här i sängen. Lite smått uttråkad då jag är van vid att gå upp sex på morgonen och nu är klockan elva här. Anna sover fortfarande och jag tänker jättemycket på Liam och Marcus där hemma. Vill baka krama och pussa mitt lilla charmtroll. Saknar han så det gör ont... Gjorde jag redan när vi satt på tåget mot Kastrup. Varje gång jag ser ett barn i Liams ålder saknar jag han ännu mer. Vi kommer hem imorgon iallafall och då ska jag få pussa och krama och gosa hur mycket jag vill!

   titta.

Liam hittade en rolig sysselsättning ikväll innan det var läggdags.




   mys.

En sak som jag kommer sakna med mammaledigheten är all MYS. Är så mysigt att vara med Liam hela dagarna. Vi går ut och gungar, går till stan, fikar, åker och hälsar på nära och kära, badar, busar, går på öppna förskolan, bakar, lagar mat och har fikor hemma.
Bättre kan man inte ha det!

Idag var vi hemma under förmiddagen. Efter att Liam fick lunch gick vi ner till stan. Gick på söderpunkten och när Mackan var klar mötte vi upp han. Gick och köpte massa goda grönsaker på GA-torg. Dom har bäst grönsaker i hela stan och hur billiga som helst. Vi gick och åt lunch på Delight och Liam tyckte det var fantastiskt med alla som kom in och hälsade med "hej" och ett stort leende. Så underbart! Han fick vattenmelon och apelsin medans vi åt.
Vi åt upp lagom tills Liam blev rastlös och då gick vi vidare mot kullagatan. Mötte upp Anna på Wayne´s och fikade. Liam blev rastlös och trött efter någon timme och då var det bara att ge sig ut i kylan igen. Liam somnade nästan direkt i vagnen vilket inte var det ultimata men farmor och farfar skulle komma senare så det gjorde inget. Farmor och farfar kom hem till oss vid halv sex och vi fick låna deras bil för att åka och storhandla. Vår bil är ju på verkstaden... Orkar inte ens berätta.
Vi handlade och jag solade efter det. Jag vet. Ska egentligen inte sola men någon gång är väl ingen fara. Vill känna mig lite fin till London ju.
Han somnade klockan åtta och det är vääääldigt sent för Liam. Han brukar oftast somna runt halv sju.

Jag och Mackan gjorde mat ihop. Fast inte samma... Han gjorde korv med bröd och jag gjorde en kycklingsallad.

Nä. Inlägg som är så här är rätt tråkiga. Lång text och inga bilder.

Skoja bara. Här kommer några.


Finast i hela världen.







   nu så.

Nu har veckan kommit. Jag och Anna åker till London på fredag och jag känner mig redan stressad. Måste fixa det och det och det och det. Nä men jag är lite nervös. Mest för att lämna Liam. Visst, det är bara två dagar... Men ändå. Han är en del av mig ju...
På kvällen när jag har lagt mig ligger jag och tänker det värsta så klart. Att något ska hända så Liam kommer förlora sin mamma. Ångest...
Föreställer mig hur planet kommer störta, eller att vi blir knivmördade på krogen osv.
Sån är jag.


Helgen var som alla andra dagar. Förrutom i fredags. Var på middag hos Alex. 
Är man mammaledig har man ingen "helg". Speciellt inte om ens kille jobbar under helgen. Men så är det... Det positiva med helgen är ju att folk är lediga.

Här kommer lite bilder från dagarna.

Banan är mumsigt.


Liam leker.


Öppna förskolan.


Weeehooo.


Finaste killarna.


God morgon!



   Men.

Dålig uppdatering här inne, jag vet. Har varken haft tid eller ork helt enkelt.

Liam upptäckte precis att dom har slutat visa Postis Per. Han blev mycket besviken.

   så trött på vissa...

... människor. Folk som beklagar sig jävligt lätt för att sedan fullständigt skita i att bry sig tillbaka. En så kallad "vänskap" handlar bara om att ta. Jag gav en massa när personen i fråga hade det tufft. Fick dåliga vibbar men det viftade jag bort och intalade mig själv om att personen har bara det jobbigt just nu. Tiden gick och när personen fått sitt liv någorlunda utrett passar det inte längre. Det värsta är att denna personen har uttalat sig dåligt om en annan bekant till mig som är mycket trevligare, ärligare och enklare. Dålig stil och du har säkert märkt hur folk omkring dig har dragit sig undan på grund av ditt oengagemang. Din förlust.

Jag kanske bara är extra känslig idag men alla tror att jag är stark och obrydd om vad folk tycker och tänker om mig. Jag bryr mig verkligen om vad folk tycker, ibland för mycket. Att snacka "skit" om mig är inte uppskattat. Och det är inte alltid jag säger till personen att jag vet vad hon sagt. Jag anser att det oftast är personen som ska ta upp med mig om något inte passar. Respektnivån sänks rejält efter att ha fått veta sådan information. Hellre att folk säger saker direkt till mig än att snacka till andra i hopp om att det inte kommer fram till mig.




Så.

   Tandsprickning.

Liam haft det sådär idag.
Han var på strålande humör på öpnna förskolan som vanlig. Men han har haft ont.
Nu sover han men han har inte haft det lätt. Stackarn Prutten.

Ikväll vet jag inte om jag ska se Gossip Girl. Ska nog spara de sista avsnitten till när Mackan inte är hemma. Fast det är han inte nu... Men han kommer hem tidigare än vanligt ikväll.
Vad ska man se istället då? Lyckohjulet. Tror inte det va... Kom igen lixom... Slut på ideér TV3?

Håller med Anna om att Big Brother borde komma tillbaka.

   Alex födelsedag!

Idag är det Alex födelsedag. Yeay!
Ska till stan strax och äta någonting med Alex, Anna och Pernilla. Vad vet jag inte men det får Alex bestämma.
Vi har varit på öppna förskolan och det var lika uppskattat som vanligt.
Nu sover prinsen och jag tar det lugnt vid datorn.

Här kommer lite bilder från igår och idag.

Liam älskar sitt rum.


Brrm brrm. (Volvon)


Bloggen tar riktigt lång tid på sig att ladda upp bilder så får göra det lite senare.

   igår.

Igår orkade jag inte blogga på kvällen. Tittade på Gossip Girl sen gick jag och la mig vid ett. Det är verkligen för sent. Jag måste skärpa mig!

Mamma var här och lekte med Liam medans jag var ute på min promenad och hon kommer idag igen.
Sen var vi hos Liams farmor och farfar.
Kom hem vid sex och Liam fick gröt då eftersom vi hoppade över middagen. Liam blev trött vid sju och då la jag han i sängen och han somnade gott.
Kan inte fatta att han är så duktig.
Han har börjat äta mer och mer "vuxenmat". Det är så himla roligt. Och han äter själv dessutom. Bara att tärna och ställa fram så sköter han sig själv. Så gulligt. Idag ska han få falukorv med makaroner och broccoli tll lunch.

Korv med bröd.





Åka bilen.


Bus hos farmor ochfarfar.




   Mellisdags!

1135ee72c650fb004f03b432e6e83e14.png

Kolla varifrån!

Mellisdags!


   Du vet att du är en riktig småbarnsförälder...

... när du tycker att du har fått en sovmorgon när du vaknar halv sju.

... när du frivilligt går ut med soporna bara för att få lite "egentid".

... när det känns superlyxigt att åka och handla själv.

... när du går och lägger dig klockan nio och tycker det känns sent.

... när det första du frågar sambon om man varit iväg är "hur många gånger har han bajsat".

... när du kollar bilderna på lillen i mobilen när du bara varit borta en timme, för att du saknar honom.

... när du kan göra allt med en hand.




n


   Pigg och glad.

Det är jag faktiskt. Pigg, glad och lycklig. Dagen har börjar underbart. Liam är på fantastiskt humör och det gör att man orkar allt.
Just nu står han och rattar på Mackans basförstärkare och jag passar på att blogga.

Jag vet, det utlovades festbilder från i lördags men har inga. Så är det.
Igår var jag och Mackan på bio och såg Snabba Cash. Vet inte vad jag tyckte egentligen... Allt gick i ett och sen var den slut. Jag ville ha den mer som boken. Det skummades igenom allt och man fick aldrig gå på djupet. Som Mackan sa "Den var som en trailer på boken".

Nu ska jag leka med min underbara son.
Återkommer sen.

Fika hos gammelmormor i lördags.





   haha

7fc4b87d814237e19bb9bda023a9744c.png

Kolla varifrån!

haha


   Lugnet för stormen.

Känns alltid så när man vet att man ska festa på kvällen. Lugnet före stormen. Är riktigt taggad... För jag vet att jag kan vara ute hur länge jag vill utan att ha dåligt samvete för jag kan sova hur länge jag vill imorgon.

Här hemma är det just nu så här:
Liam har precis ätit lunch och sover. Mackan har också precis ätit och sover.
Och jag går runt och plockar undan och sånt. Ska göra ordning mig, får se vad vi ska hitta på idag.




Detta köpte jag igår.

   fredag?

Känns verkligen inte som fredag idag.
Har skummat igenom bloggen lite och insett hur tråkig den har varit denna veckan. Ändå läser folk den.
Varför? Jag hade inte läst min blogg.
Behövs lite action. Eller var säger ni?
Jag har kommit på varför det aldrig kommer upp några festbilder.

Min kamera är sönder och att fota med iPhone i dåligt ljus är ingen hit.
Jag är aldrig nöjd med mig själv.
Om det är någon som tar bilder får jag aldrig dom.
Ingen vågar ta bilder på mig för jag hatar det.
Jag glömmer ta bilder när tillfälle ges.

Men det borde bli ändring på det.
Imorgon får jag chans till lite festbilder. Ska på fest och sen blir det Tivoli.

Var som sagt hos Zossi och Olivia idag. Skrev fel i förra inlägget. Det var inte födelsedagskalas utan födelsedagsfika.
Herre gud vilket liv det var när alla barnen var samlade. Dom var bara tre men det räckte.
Vi fikade pannkakor och drack kaffe.
Var en stor dag för Liam idag matmässigt. Han åt falukorv för första gången idag. Och pannkakor.
Men han fick ingen sylt eller grädde utan det fick bli med banan. Och gissa om han älskade det!

Köpte förresten med mig detta från Make Up Store idag.

Ögonskugga
Foundation
Concealer
Svampar

Här kommer lite bilder från dagen.

Falukorvspremiär.


Busungarna.


Pannkakspremiär.







   äntligen fredag.

Äntligen är det fredag. Jag har redan hunnit gå upp med Liam. Vilat en timme när Mackan gick upp och varit ute och gått. Ska strax duscha och göra ordning mig och Liam inför dagen.
Mackan är ledig och bara det känns underbart. Har varit en mycket ensam vecka.
Idag ska vi till stan. Jag ska till Make Up Store och sminkas och få lite smink. Sen ska vi gå runt lite i affärer och sen ska jag och Liam vidare till Olivia på födelsedagskalas. Hon har fyllt två. Redan!? Första gången jag träffade henne var för nästan exakt ett år sen och då var hon... en månad äldre än vad Liam är nu. Då låg Liam i magen och mös.


   är ni uppe?


   gossip paus.

Tar en paus från Gossip Girl.
Har under dagen myst som bara den med Liam. Han älskar att mysa. En riktig gosbebis. Gick ner till Cat Flash för att sätta i fyra extentionsslingor som lossnat. Efter det blev det fika på Mezo med Alex och sen besök på jobbet för lite uppdatering.
Väl hemma igen var Liam lyckligast i världen då han fick leka med sina saker i sitt rum. Hinner man sakna sina saker så snabbt lixom...

Som vanligt blev han trött runt sex och då blev det sovdags.
Han somnar själv i sängen utan problem och har gjort det en bra tid nu. Vi behöver oftast inte ens sitta i rummet.
Så himla stolt!
Han får välling då han blir trött sen bara lägger vi han i sängen och går ut. Någon kväll protesteras det så klart, då ställer han sig upp och kallar efter oss. Då brukar jag vänta ett par minuter sen går jag in och ger han nappen, lägger ner honom och ger han snutten, lägger täcket över han och klappar han på huvudet några sekunder och sitter kvar så han vet att jag är där. Efter någon minut går jag ut igen och då somnar han själv.
Som sagt, är himla stolt över han men det är faktiskt också vi som gjort ett bra jobb. Det krävs mycket tålamod och energi för något man vill. För bara tre månader sedan vaggades han till sömns och när vi märkte att hans sömn blev sämre och sämre var vi tvugna att göra något drastiskt.

Sista kvällen denna veckan jag är ensam. Så skönt och underbart att ha hela helgen med min fina familj.

Lasagne till lunch är aldrig fel.




Titta så fin han är.





Nu ska vi hem och leka.




   just nu...

Liam har precis vaknat efter sin förmiddagslur och leker i sitt rum.




   Onsdag.

Vi har varit på öppna förskolan idag. Liam älskar det, därför älskar jag det.
Tröttast i stan somnade han gott i vagnen och jag gick den vanliga långpromenaden. När vi väl var hemma igen kom farmor och hälsade på. Och sen farfar. Farfar är Liams största idol. Massa skratt och bus senare åkte dom hem och tröttheten kom smygandes. Övertrött och uttråkad i en och en halvtimme är inte det enklaste att hantera. Men det gick bra så klart och lite efter sex somnade prinsen gott i sin säng.

Saknar han redan...

Liam leker med sin kompis Adrian.



Mellis. Macka med kalkon är favoriten just nu.


   inte enligt planerna.

Liam har somnat.
En kvart innan vi ska ge oss av till öppna förskolan. En månad sedan vi var där så vi (jag) har sett fram emot detta och har fixat och gjort ordning oss så vi kan ge oss av i tid och hinna fika med de andra.
Ibland tampas man med svåra problem som mamma...

   redan kväll.

Dagarna går så fort förbi nu. Lite småjobbigt då jag känner att jag inte alls är redo för Liam att bli ett år. Om en och en halv månad är det hans första födelsedag och alla som känner Liam kommer få en inbjudan.

Idag har vi varit och fikat med tjejerna. Liam var jätteduktig. Satt och åt sina korvbröd och rispuffar. Min prins... Världens finaste. Hans speciella Liamdoft är den underbarase doft någonsin...

Nä. Nu blir det Gossip Girl... Blir kanske ett blogginlägg till ikväll. Ibland bara poppar det upp något jag vill skirva och och då tar jag fram min lilla mini-pc.


   Nu ?r...

0-5b0471de4bbd5c7696bef0dc0f115e1b.png

Kolla varifrån!

Nu ?r vi hemma fr?n stan.?


   Morgonstund.

Morgon och morgon. Nu är det förmiddag.
Ska om ett par timmar ska vi iväg till stan och fika med tjejerna. Då ska jag ha hunnit föna och platta håret, klätt på mig, sminkat mig, gett Liam mat, fått Liam att sova middag och klätt på han.
Skriver mer sen när jag har tid.

   varför?

Jag är kass. Är inte ett dugg duktig eller ansvarig. Jag är uppe och klockan är snart ett! Nu hade inte min mamma varit stolt. This is not how I´ve been raised.

   Ensam hemma.

Liam somnade sött för snart tre timmar sedan och Mackan jobbar och jag njuter av ensamheten. Känns som längesen jag hade tid för mig själv hemma.
Blir antagligen Gossip Girl ikväll igen. Älskar det!
Vi var ute och gungade innan idag, jag och Liam. Men det var lite kallt så det blev inte så länge. Men det uppskattades. En runda i affären blev det med men Liam var riktigt rastlös i vagnen. Vred och vände på sig. Men han gnällde inte.
Hemma igen busade vi i min och Mackans säng. Det älskar Liam och jag älskar att Liam älskar att vara i vår säng.




Väl skyddad mot kylan.


Lite bus i pyamasen innan läggdags.







   ordning och reda.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Fick sovmorgon till halv tio. Sen var jag ute och gick.
Kom hem och la mig i ett varmt bad och bläddrade i en skvallerblaska. Har gjort ordning i klädkammaren och sorterat bland mina kläder. Nu har jag ordning och reda. Utmaningen nu är att lyckas hålla ordning.

Liam leker i sitt rum.




   Går i...

0-33e5a495fd0981b711b2692a99ad697a.png

Kolla varifrån!

Går i drömmarnas värld.


   Gossip Girl.

Snart ska jag gosa in mig i fåtöljen och titta på Gossip Girl. Skulle lätt vilja leva i den världen. Ibland är det nästan så... Med tanke på skvaller, skitsnack och så vidare... Lite mer glitter och glamour i vardagen så är det nästan som mitt liv.
Förrutom att jag har sambo, barn och är fem år äldre än tjejerna i serien.

Det slår mig rätt ofta hur många det är som läser min blogg egentligen. Oftast behöver jag inte berätta för någon vad vi hittat på, det har folk redan läst i bloggen. Lite tråkigt... Folk känner mig mer än vad jag känner dom.
Måste dessutom tänka lite på vad jag skriver här med tanke på föräldrar, mormor, morfar och så vidare läser bloggen.
Alla vill följa mitt och Liams liv. Varför?
Nu när vi ändå är inne på det spåret vill jag gärna höra om vad jag mer kan skriva om? Vad vill ni veta?

XoXo.

Skoja bara.


   energi.

Nu är jag trött... Varför vet jag inte men jag vill slappa. Någon timme till sen sover Liam. Inte för att han är jobbig. Men trött får man väl vara ibland?


   kofta.

Idag vill jag köpa en kofta jag haft ögonen på länge.
Liam är pigg och glad. Han har precis ätit upp två brödskivor och det uppskattades.
Han har fått sin första mobiltelefon. Det är viktigt att vi kan nå honom när han är iväg.



   saknad.

Saknar morgonpromenaderna. Känns sådär att dra ut Liam på långpromenad nu när det är så kallt.
Därför måste jag passa på att gå själv när Mackan är ledig... Imorgon ska jag gå på långpromenad och jag längtar redan.

När det blir varmare ska vi ut och härja igen, jag och prinsen.

Läste förresten detta i Beas blogg:
 
"Vaknade imorse alldeles strålande glad. Solen lyste, snön ligger vit på marken och de är kallt ute. Mycket bättre än så blir de nog inte =)"

Tänk att ens vakna när det är ljust ute.

   pedofilen på bussen.

Hemma i tryggheten igen.
Liam trivs helt klart bäst hemma.

Fick en liten runda i stan och fika med Alex och Micke.
Snart kommer Mackan hem och då ska vi åka och handla tror jag. Eller så kör jag själv till Maxi... Enklast så faktiskt.
Det var en pedofil på bussen idag när vi skulle hem. Han satt och flörtade helt öppet och tydligt med en flicka som satt mitt emot. Och när han skulle av blinkade han åt henne och hade ett äckligt utryck som inte var så oskyldigt. När han hade gått av stod han kvar och tittade äckligt på henne och vinkade. Han stod till och med kvar och tittade och trånade efter henne när bussen körde. Hon blev jättechockad... Fy.
Och det var en som smygtittade på en annan flicka på fiket idag. På Café Krook kan man se in när folk sitter på toa. Inte så smidigt kanske...





   shepherd.

Idag måste vi till stan och reklamera mina Shepherd dojjor. Dom har gått sönder i ena sidosömmen nere på skon.
Dåligt... De kostar ändå en del därför förväntar man ju sig att det är bra kvalité.
Nu ska jag klä på lillen sen ska han få lite käk så ska vi iväg.

   morning glory.

Ser ut att bli en fin dag idag. Men som sagt... Liiiite mer plusgrader tack.

Liam sover förmiddag nu. Han vaknade kvart i sju. Det var rätt jobbigt att gå upp idag. Hade inte varit fel att ligga kvar under det varma täcket och gotta sig. Men sånt är livet...

Jag och Mackan ska ha myskväll idag. Men vet inte vad vi ska äta. Någon som har några bra tips?

   Nu ska...

14fbf98bb0dcd13db8509c04606ae130.png

Kolla varifrån!

Nu ska jag till Linn.


   God morgon.

Kommer ni ihåg att Liam vaknar mellan fem och sex varje dag? Not anymore...
Han vaknar mellan sju och åtta nu! Så skönt. Och somnar runt halv sju på kvällen.

Han är så duktig min älskling.

Moronfrillan Liam.

   låter bilderna tala för sig själv.




   Lasagne.

Nu ska jag ta tag i matlagningen. Vi har varit och handlat på Maxi och Biltema.
Byrån blev klar och står och väntar på att fyllas med kläder i sovrummet. Har redan lagt i mitt smink, mina hårprodukter, plattången, volummastern och hårfönen och alla parfymer i den.
Imorgon kommer pappa och hjälper oss borra upp spegeln och lamporna. Kommer bli så snyggt!

Liams favoritavdelning på Maxi.




   Byråbygge.

Idag får vi upp byrån vi köpte här om dagen. Anders är här och hjälper oss, annars hade det tagit oss tjugo timmar... Nu har dom hållt på i två och en halv. Jag sitter med datorn och kollar på teve. Inte lätt att ha så mycket igång samtidigt...
Liam sover gott nu. Han hoppade över sin förmiddagslur för han ville ju umgås med farfar.

Liam älskar puffat ris.





   Supermamma?

Folk som tycker jag är supermamma borde få höra sanningen. Ibland är jag det. Eller rätt ofta... Jag menar, det finns ju ALLTID något som ska göras hemma och det görs. Men ibland är jag lat helt enkelt. Jag slänger in handuken och ber Mackan fixa middag, dammsuga och renbädda sängen. Soporna är det Mackan som oftast går ut med. Varför det har blivit så vet jag inte. Jag tycker det är äckligt helt enkelt. Men det är jag som ser till när det ska hända.
Och vi har en stor bov i vårt hushåll. Blöjhinken. Ingen av oss vill ta hand om den fulla påsen, knyta ihop och gå ut och slänga den. Den är äcklig och luktar riktigt surt. Därför är den oftast full och det hänger en extrapåse brevid som oxå blir full.

Detta är bara en bråkdel av er bild av mig som supermamma. Men jag tror Liam älskar mig ändå.


   Drömgubbe.

Jag sitter och kollar på Gossip Girl och Mackan spelar UFS Undispiuted.
Fråga mig inte vad det är, men det verkar vara ett fighting spel. Wrestling av något slag. Ja... ni kan tänka er.
Det roliga är att halva speltiden går åt att designa sin "gubbe". Vilken kroppstyp, skor, skjorts, hårfärg och längd, skägg, hudtyp, tatueringar etcetra etcetra.... Samma med FIFA har jag förstått.
Killen ska helt enkelt göra sig en drömgubbe. Så han vill vara. Meningen är ju att man ska göra gubben så lik sig själv som möjligt tror jag men hur bra hade det funkat i praktiken?
Jag tittar ner i datorn och Mackan säger "Titta, har jag sån här kroppstyp?" Då visar han en kille som har sexpack på magen och så vidare... "Nja, inte riktigt" Säger ju jag. "Så här då?" Frågar han. Och då har jag minskat sexpacken ett steg men de syns fortfarande. "Nä" Säger jag igen och undrar hur långt han kan dra ner den vältränade kroppen. "Jaja men han måste ju vara lite vältränad för att det ska gå bra för han." Säger Mackan då.

Sött.






   Långfika och Väla.

Vilken underbar dag vi har haft idag. Har fikat i tre timmar på Mezo med tjejerna. Liam var hemma med Mackan.
De behöver lite tid tillsammans och Liam tycker inte det är speciellt roligt att fika länge och lyssna på massa skvaller och tjat. Dessutom var det riktigt längesen jag var och fikade utan Liam. Men jag saknade han snabbt. Jag är ju van vid att ha honom nära mig hela tiden. Speciellt på dagen. På kvällen sover han ju.
Men men. Efter fikan åkte jag och Alex till Väla och träffade våra grabbar där.
Sen kom vi hem och busade och det dröjde inte länge innan Liam ville sova.





   min prins.

Titta så underbart fin han är.





   London here we come!

Den tjugonionde januari ska jag och Anna till London. Två dagar fyllt med shopping, fika och turistattraktioner. Två kvällar med god mat och drinkar. Och två nätter med barrundor och dans.
Hur roligt låter inte det?


   IKEA shopping.

Behövds lite upplyftning i lägenheten tycker jag, speciellt i sovrummet.
Done and done. Storshoppade på Ikea igår i tre timmar. Liam var hos farmor och lekte av sig.
Vi köpte täcke och kudde till mig, leklåda till Liam, soffbord, fåtölj, ny byrå till sovrummet, stooor spegel att hänga ovanför byrån och lampor som ska vara över spegeln.


   nä, nu får det gärna vända.

Är trött på kylan nu. Vår tack!
Måndag igen. Har redan hunnit diska och baka "Chocolate chip cookies".
Tillbaka till vardagen. Fast som småbarnsmamma känns det inte som man har vanliga vardagar. Varje dag är inte sig lik och det är väl tur det.
Helgen som gick har vi mest slappat. Skulle till IKEA igår och handla lite till lägenheten men det blev inte så. Kanske idag istället då. Ska köpa en ny tavla, byråar till sovrummet och nya klädskåp till Liams rum.
Älskar att handla saker till lägenheten.

Vi har pratat om att flytta. Vill närmre stan men om vi hittar ett fint litet radhus här i närheten hade inte det varit fel heller. Men innerst inne vet ni alla att jag är en "citygal". Men en sak är säker. Nästa boende ska vara rätt, jag ska vilja bo där länge.
Så om ni vet något ledigt eller något som är på gång att bli ledigt, hör av er!









RSS 2.0