skyndar.

Skyndar mig att blogga då internet strular. Får se om jag ens hinner klart detta inlägget. Dagen har gått i ett. Fått massor gjort här hemma och nu sitter jag här och pustar ut. Ska iväg sen när Liam vaknat.

Gung gung i parken.


Lunch igår.


Fingerfärgsdags!



Smaka lite...


Det var fruktansvärt äckligt!


Resultatet.


Morgonmys framför Mumin.


Morgonfrilla deluxe.


Hej älskling.


   onsdag.

Det var denna dagen. Cat flash, shopping och Busfabriken.

Lunch på O´Learys.



Bussen till Busfabriken.



Sötnosarna.






   dags.

Nu är det dags för ett nytt inlägg. Jag är trött idag... Liam har precis lagt sig och Mackan ska iväg och se fotboll.

Vi har varit i stan och umgåts med Alex, Vincent, Johanna och Miranda. Var i någon affär och sen lekte busarna på lekplatsen i stadsparken. Sen blev det lunch på Wayne´s. Johanna och Miranda lämnade oss och vi gick och satte oss på en bänk på Kulla. Härligt och mysigt. Sen tröttnade vi och åkte hem. Fast jag och Liam gick inte hem utan vi gick direkt till Öppna Förskolan. Sen gick vi hem och Liam fick busa med Mackan tills det var dags för nattning.

Bjuder som vanligt på bilder från dagarna.

Liam och Mackan i lördags på konfirmationsfest.


Så jäkla fin.


Tigger var rolig.


Tårta var smaskens.



Liam och hans mormor igår.


Jag och Liam väntar på bussen.


Coolingen gungar.


Miranda och Liam.


Öppna förskolan.

   har ramat in bilder.


   Lycka.

Vilken fantastiskt underbar dag vi har haft! Åkte hemifrån halv elva för att möta upp Alexandra och Nellie på Väla. Blev lite shopping, lunch, kaffe och snack. Fyra timmar senare sa vi hejdå och jag och Liam åkte hem till Alex och Vincent. Liam lekte rundor där som vanligt och jag och Alex satt och snackade. Vincent sov (som alltid när jag är med).
Sen åkte vi och handlade och kom hem strax innan sex. Lillen fick gröt, ny blöja och pyjamas och sen sa vi god natt.

Nu sitter jag här. Ensam (Mackan jobbar kväll) och ska fixa ihop lite käk.

Morgonmellis.




Älskling.




Sötnosarna.


Sötnosarna med varsin påse majskrokar.


Tröttis.


Snygg tjocktröja från Cubus.


Hur söta är inte dessa strumpbyxorna?! Från Only.

   igår.

Igår var vi som sagt på Öppna Förskolan sen kom Nellie och Alexandra. Barnen busade och visade upp sig. Jag tror minsann de är lite kära i varandra då de skulle ge varandra pussar hela tiden. Så sött.

Sagostund. Ser ni Liam? (3:e från höger)


Sötast i sitt rum.


Nellie och Liam leker.




   kallt.

Kallt det är nu... Har hört att det till och med har snöat runt om i Sverige. Usch... Vad hände? Vädret totalt tacklade oss till att tro att kylan och det gråa är över nu.

Igår var vi på Babymusik och sedan var jag på Cat Flash. Alex fick följa med och underhålla Liam.
En fika efter det så bar det hemmåt.
Liam sover och när han har vaknat ska vi ge oss iväg till Öppna Förskolan.

Fika innan vi började sjunga.


Och bus.


Liam och Alex på Cat Flash.


Sötast i sin vagn med regnskyddet på.


   Kärlek.

Kan inte sluta tänka på Liam. Min stora kärlek. Mitt allt. Liam och Marcus så klart.
Det känns som att Liam har gått igenom en stor utvecklingfas och lärt sig massor med nya färdigheter. Går inte att beskriva hur stolt jag är och hur mycket jag älskar denna lilla människa jag och Marcus skapat.

Idag har vi mest varit hemma igen. Det har behövts på något sätt. Efter att vi tackade nej till lägenheten på Maria Park har jag accepterat att vi kommer bo här länge nu. Jag flyttade hemifrån när jag var nittån år och sedan dess har jag högst bott i ett år i varje lägenhet. Därför har jag aldrig känt behovet av att göra hemtrevligt här för undermedvetet har jag väl trott att vi kommer snart flytta ändå. Men inte nu. Nu har jag startat mitt "Projekt Hemtrevligt". Igår fixade jag köket. Eller grunden i köket. Det ska upp en massa foton på familjen på väggarna och även överallt i lägenheten. Har framkallat massor med bilder idag och de borde komma nu i veckan.
Idag fixade vi vardagsrummet. Igår fick vi teven upphängd och idag hyllan och tavlorna.
Vi har även en idé om att klistra upp en massa LP-skivor i olika storlekar någonstans.

Här kommer lite bilder från dagarna.

Morgonlek.



Korv stronagoff är mumsigt.



Finast.



Morfar är rolig.



Ser ni lapptäcket i dom två sista bilderna och den första? Den ser liten ut men den är rätt stor. Nästan som ett vanligt stort täcke. Den har Marcus mormor gjort till Liam. Så himla fin. Hon har verkligen lagt ner mycket jobb bakom den. Liam kommer ha den hela sitt liv och veta att hans gammelmormor gjort den. Ovärderligt.

   superwoman.

Jag vet. Vi skulle ut idag. Men vi har faktiskt inte varit ute än. Vi har busat och lekt och skrattat. Lagat och ätit lunch och så har jag möblerat om i köket och bytt tavla. Helt själv. Superwoman. Det är jag det.


   helgen.

Idag har jag och Liam inte gjort ett skit. Eller jo, jag har städat och diskat. Mackan har jobbat och jobbar även imorgon. Så himla tråkigt. Får se om vi hittar på något imorgon.


   bilder från igår.

Iväg mot Rydebäck.



Liam och Miranda busar.


Tittut.



Lille Vincent var uppe ett litet tag.


Solstrålen Miranda.


Killarna var trötta på väg hem.


Hemma var det dags för mer bus.






   Borta bra...

... Men hemma bäst. Vi var SÅ nära att tacka ja till en lägenhet på Maria Park. Och ju mer jag tänkte på hur det skulle vara att bo där kom jag på att jag hade saknat att bo här så enormt mycket. Vi har det så mysigt här och det känns tryggt. Lägenheten på Maria var riktigt fin. Allt nytt och så vidare... Men det var kallt... Och öde och ingen gemenskap, ingen gård och ja... Ni vet. Så vi stannar här några år till som det ser ut just nu.

Efter att vi tittade på lägenheten åkte Mackan till jobbet och jag och Liam hämtade upp Ingela, Malin och Jack för en runda på Väla. Liam älskar verkligen att umgås med dom och dom älskar att umgås med Liam. Kan det bli bättre? En fika, lite kläder till Liam och en kofta till mig sen fick det vara nog med Väla tyckte Liam. Lämnade av Malin och Jack hemma hos dom och jag, Liam och Ingela åkte hit till vår gård för lite lek.

Trött som bara den slocknade lillen vid halv sju. Nu är klockan tio och jag tror jag ska gå och lägga mig. Imorgon får vi se vad vi hittar på.

Faster Malin och Liam myser på Lindex.



Lekplatsen.


   Ojoj.

Har verkligen många bilder att bjuda på nu.

Liam på farfars båge i lördags.


Mellis på kyrkis igår.


Mellis på Maxi igår.


Liam och jag i stadsparken i söndags.


Miranda och Liam på Öppna förskolan i Rydebäck idag.







Jag och Liam. Johanna som tagit bilden.


Ute idag.






Lite bus innan läggdags.



   fint väder.

Fint väder är lika med att jag inte hinner blogga. Vi är ute i stort sett hela dagarna förrutom när lillen ska sova.
Liam går runt här hemma och snorar och hostar. Får se om vi ger oss iväg till babymusiken idag.



Lägger in bilder lite senare. Väntar på några som ALEX skulle ha skickat.

   Helg.

Nu är det helg. Jag ska jobba lite imorgon och på lördag. Mackan är ledig och får umgås med Liam. Vilket verkligen behövs... Lille plutten saknar ju sin pappa som jobbar så mycket.

Hoppas på sol iallafall.

Gonatt på er.


   Babysång och ullared.

Jaha. Ska försöka göra detta inlägget snabbt då vi snart ska sätta igång med maten. Idag har vi varit och sjungit. Liam älskar verkligen musik och det är jag riktigt nöjd med.

Liam och Nellie har funnit varandra.


De hade till och med en date.


Banan och bulle är smaskens.


På eftermiddagen var det dags att bege sig till Ullared. Fick rätt så mycket handlat med tanke på att jag bara var där i drygt en timme. Men det var mysigt att få komma iväg. Blev en kofta, tre tröjor, en jacka, mascara, lösfransar, peeling och nagellack till mig själv. Mackan fick kalsonger, strumpor, chips och en plånbok. Liam fick två byxor och en t-shirt. Köpte även en massa rengöringsprodukter och våtservetter och lite sånt...

En kofta.


Riktigt fin jacka.


Till lille coolingen.

   bilder från öppna förskolan idag.










   Lugnet.

Nu är det lugnt här på Ludvikagatan. Liam har lagt sig. Har varit en fruktansvärt påfrestande dag. Den började bra med babymusik och bra middagssömn. När Alex och Vincent kom började det. Härjandet... Han ville dessutom hela tiden fram och ta på Vincent vilket han inte fick. Och klängig på Alex var han. När Johanna och Miranda kom blev det ännu värre. Han tog ut sin frustration genom att slå på Mirandas huvud. Ett rop på uppmärksamhet var det väl också. Nej, aldrig mer... Denna kvällen är lätt förstörd nu...
Måste läsa på lite om vad som händer med han nu när någon så nära kommit in i familjen.


   trött.

Idag är jag trött. Vill lägga mig igen och sova. Kunde inte somna igår. Trodde verkligen jag höll på att bli sjuk Ont i magen och illa mådde jag. Ont i huvudet och det gungade. Ungefär som när man druckit och kommit hem och lagt sig. Kom på nu att det kan ha varit migrän. Var tvungen att ta ut min ena lins tidigare under kvällen så hela fikan igår kväll med tjejerna, på tre timmar, satt jag bara med en lins.

Hur som helst. Skulle besiktiga bilen tjugo i nio. Ett rätt jobbigt projekt när Liam ska hinna sova en stund på förmiddagen och vi har Babymusik halv tio. Ringde min älskade pappa och som vanligt ställer han upp. Så just nu är han iväg med vår bil. Hoppas det går bra.

Här kommer lite bilder från dagarna.

I lördags. Underbart söt i västen jag köpte i London.



Liam har hittat sitt påskägg hos mormor.



Morbror Sammi och Liam.


Mackan och Liam igår på Väla.

   hemma.

Idag var vi hemma hela dagen. Jag bestämde mig för att idag fick det vara okej att vara hemma även om det betydde att Liam blev lite rastlös. Men det blev han aldrig. Jag slappade i soffan, diskade, vek tvätt och så vidare och han gick rundor och lekte, sov, sprang, pratade... Han är så fantastiskt underbar. Jag är så himla stolt över han. När han hörde att Mackan låste upp ytterdörren och kom in sa han "Pappa" och sprang till dörren. Det är lycka det...
Han fick bada, äta gröt och lite mer lek innan det var dags för sängen.
Vi har myst med tacos och sett det sista av Sopranos. Vad ska vi nu börja se? Någon som har något förslag?

Tyvärr glömde jag kameran hos mamma igår. Bilder från igår kommer så småningom.


   banan.

Banan. En småbarnsförälders bästa vän. Funkar alltid. Barnet älskar det och det mättar bra som mellis. Liam äter det just nu och jag passar på att kolla nätet lite.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Orkar egentligen ingenting. Får se vad Liam tycker om att vara hemma idag. Någon dag måste vi bara få vara hemma.
Har ont i ögat så det hade inte varit fel att lägga sig och sova hela dagen. Men det går ju verkligen inte. Kanske beger mig ut på powerwalk sen när Mackan kommer hem från jobbet.






   blocket.

La precis in en annons på babyskyddet vi inte använder längre.





   långfredag.

Började dagen med att äta frukost hos Alex, Micke och Vincent. Sedan var vi hos Liams farmor och farfar hela dagen. Åt påskmat så klart. Vi kom hem halv åtta. En och en halvtimme efter att Liam brukar sova. Men det gör inget. Så får det vara ibland. Lägger in lite bilder och sedan ska jag stänga ner datorn och umgås och mysa med min underbara Marcus.

Brrm brrm.



Vincent mös.


Hur gulligt är inte detta!?


Gott med påskmat.


   tårar i ögonen.

Läste precis att en tjej på arton år blev våldtagen inatt av två män. Här i Helsingborg. Hon fick läggas in på sjukhus för hon var så svårt chockad och polisen har inte förhört henne än.
Natten till idag kommer hon aldrig glömma, det kommer påverka allt i hennes liv, det kommer inte gå en dag utan att hon tänker på det. Fruktansvärt...

   lite bilder.

Lite bilder från dagarna.

Liam leker "göra och äta smörgås".


'



Gungeligung.


Mysigt med promenad.





Mellis hos farmor och farfar.


Äta bulle i väntan på vaccin.



RSS 2.0