beställning.

Igår beställde jag lite kläder från H&M.





   Lycka.

Jag är så grymt lycklig. Allt, exakt allt är perfekt i mitt liv och har varit sedan Liam föddes.
Ville bara dela med mig det...


   ny vecka. nytt liv.

Ett nytt liv har kommit till världen och jag är så himla lycklig. Har varit en extremt känslosam helg.
Mer än så säger jag inte för tillfället.

Förrutom det. Var på tjejmiddag hos Anna i fredags. Käkade en riktigt god fisksoppa och blev bjuden på vin och strawberry daiquiri´s. När det började närma sig midnatt blev vi så himla sugna på att gå ut och dansa och så blev det!

Här kommer lite bilder.

Namnam.




Mina och Liams nya dojjor.


Stolt kille.



Nya möblerna.


Leker fint.


   Kyrkan och IKEA.

Idag var vi och sjöng i kyrkan. Nej, jag är inte kristen men de har så mysiga sångstunder som man bara måste gå på. Det har absolut inget med religion att göra utan alla bebisar är där och sjunger och dansar och får leva ut.
Blev en del shopping på IKEA idag. Bord och två stolar "Mammut" till Liams rum. Så fantastiskt fint. Och tyg som Liams farmor ska göra till gardiner.  Bilder på det kommer senare.

Titta så fin han blev i sin nya våroutfit.





Sångstund.




   utvilad morsa.

Idag vaknade jag före Liam igen. Tack tack.
Nu ska vi iväg till St. Olof kyrkan för att leka och sjunga.

   påskpyssel och vårshopping.

Idag vaknade Liam åtta. Tack för det säger jag bara. Jag vaknade till och med före honom och funderade nästan på om Mackan hade tagit med han till jobbet.
Nio var vi på Öppna Förskolan och lekte. Vi pysslade och lyssnade på saga. Sen gick vi hem och Liam fick sova middag. Vi begav oss ner mot stan senare för att möta Alex och Linda, med sin lilla Ronja, och fika. Köpte en vindfleecejacka och en mössa till Liam på Polarn. Har kollat in jackan ett bra tag nu och nu kändes det verkligen på tiden att börja använda den.

Pyssel.


Ett påskkort av Liams tumavtryck. Hur gulligt är inte det!?


Lek.




Sagostund.


Jacka och mössa.


   Fullt upp.

Vi har varit hemma hela dagen än så länge och jag har hunnit med riktigt mycket. Liam har varit en ängel och låtit mig fixat och donat medans han har kunnat underhålla sig själv. Gäller att passa på. Äntligen har jag fixat routern så nu slipper vi sitta med en kabel. Har sorterat bland alla papper som man bara tryckt in det senaste halvåret i skåpet för att man ska "ta det sen". Har städat och bytt sängkläder till oss allihopa. Har dammsugit och barnsäkrat alla vägguttag. Det var på tiden...
Liam har precis ätit lunch och fått en dusch och nu sover han gott.






   Ensam.

Då var man ensam igen. Liam la sig halv sju. Släckte ner, tände levande ljus, åt min soppa och nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig snart. Känns så himla meningslöst att sitta uppe och slötitta på teve. Jag känner att jag behöver någon sorts hobby. Vill ha något att pyssla med på kvällarna när Mackan inte är hemma. Bara inte någon nämner scrapbook. Det är inget för mig. Vill läsa en bra bok. Senaste boken jag läste var Snabba Cash och det är ett bra tag sedan nu.
Någon som har några bra förslag?

Nu blir det iallafall lite meningslöst tevetittande innan jag slänger mig i sängen.




   nu så.

Nu börjar vi få ordning på vardagsrummet. Har haft det vädligt fult innan och inget speciellt. Tomma väggar och så vidare... För någon månad sedan möblerade vi om och på onsdag tänkte jag köra till IKEA och köpa några ramar för att rama in familjefoton. Tänkte hänga upp platteven på väggen. Sen har jag lite annat i tankarna men det får vi se hur det blir.

Snart blir det fika med tjejerna. Ska åka direkt när Liam vaknat från sin middagslur.


   Måndag.

Då var det måndag igen. Helgen gick fort som bara den... Som vanligt.
Idag ska jag till Cat Flash och få mitt hår fixat sen får vi se vad som händer.

Här kommer lite bilder från dagarna.

Öva att gå med skor.


Fika.


Brrm brrm.


Stolt med ballong och trumma.


Så himla fin. Mitt allt.


Mellis hos Alex.




Fick en ballong från Anna på Väla.


   ja.

Jag lever. Är så trött och när kvällen kommer vill jag bara lägga mig i soffan och slippa tänka.
Men det är säkert bara en period och jag kommer igen snart.

   trött och frusen.

När vi kom hem från Babymusiken fick Liam sin lunch och sen fick han sova. Han sov i ungefär två timmar... Han ha verkligen behövt sova idag.
Han vaknade och var på strålande humör. Så vi begav oss ut i solen. Skulle hälsa på kossorna på fredriksdal men de var inte där... Det är nog för tidigt på året. Så vi gick hem till pappa. Drack te och pratade och busade och tiden rann iväg och klockan var halv sex när vi gick därifrån.
Kom hem och Liam fick gröt och sen blev det sängen. Vi missade Bolibompa ikväll eftersom jag var tvungen att handla gröt till han på vägen hem.

Just nu är det Desperate Housewives och efter det ska jag nog krypa ner i sängen och försöka sova. Är rätt trött och fryser hemskt mycket. Speciellt om fötterna och händerna. Vad beror det på egentligen? Jobbigt är det iallafall.

Promenad efter Babymusiken.


På väg till pappa.



Snacks till Desperate Housewives är ett måste.

   Vårkänsla.

Köpte en riktigt snygg tunika på Kappahl igår. Kommer bli nice till mig skinnjacka från H&M som jag fortfarande inte har haft användning för. Den är en kortare modell och det är ju fortfarande rätt kallt.



   babymusik

Om sju minuter ska vi vara på Babymusik och Liam sover. Han har sovit sedan halv åtta.
Jag har duschat. Fönat håret, sminkat mig, ringt Com Hem, ringt Folktandvården och bokat besiktning av bilen.
Har packat väskan och är mer än redo att gå.
Liam ska på sitt första tandläkarbesök på torsdag. Ska bli spännande och intressant vad dom egentligen gör där.
De kan ju inte göra en full kontroll med tanke på att det är en ettåring som inte kan sitta still i mer än två sekunder typ.


   helgen.

Måndag igen ja. Grymt fint väder, får värsta sommarkänslorna.
I fredags var vi och fikade hos Mackans föräldrar. Sen kom Alex och Micke på kvällen och vi käkade och satt och snackade till halv två.
I lördags var vi en sväng på Väla och jag handlade vin till kvällen. Var även en sväng hos mamma och åt pannkakor.
Var hos Sara och Mårten för att se Melodifestivalen. Kom hem vid tolv.

Igår var vi och handlade på Maxi och sen kom mamma och bror hit.


Idag vet jag inte vad som händer. Mackan jobbar hela dagen och kommer inte hem förrän halv elva ikväll.

Pannkakor hos mamma i lördags.

   bilder från dagarna.

Väntar på BVC.




Mellis på Wayne´s.




Liam hos farmor.

   Falsk krupp.

Liam har falsk krupp. Det är virus i övre luftvägarna. Han har hostat länge nu och varje gång juag tänkt "Om det inte blir bättre imorgon ringer jag läkaren", då har det blivit bättre. Sen har det blivit sämre och så har det gått så. Igår hostade han så mycket att han sprydde, då bestämde vi oss för att nu måste vi.

Han mår redan bättre idag vilket är skönt.

Idag ska jag göra något jag inte gjort oå ett och ett halvt år.



   Spruta.

Idag ska Liam få sin ettårsspruta. Tycker redan synd om han... Hatar att han ska behöva ha ont.

Igår var vi på Familia med Alex. Jag fixade naglarna och så lunka vi rundor. Sen körde vi hem och lämnade Liam till Mackan halv fem och körde och fikade lite snabbt med Linn och Anna.
Hemma igen klockan sex då satt Liam och tittade på Bolibompa med Mackan. Så sött!
Sen somnade han gott halv sju.
Vi skulle tvättat igår men vi orkade verkligen inte. Får bli idag istället.






Hos mamma i lördags.


Mmm lax och potatis.

   hej då.

Nu bär det av till Angelica på tjejkväll.



   Underbara lördag.

Mackan jobbar... Mindre kul. Men så är det. Jag har precis gjort ordning mig. Gissa vad Liam gör. Vi ska hem till mamma på middag sen ska vi till Angelica för att titta på Melodifestivalen.


   bilder från igår.

Igår var vi som sagt på Öppna förskolan.





   På bussen...

0-119c6cb8ef40c8d54ffed4eb6bf9cc13.png

Kolla varifrån!

På bussen hem. 


   hemma igen.

Hemma från Öppna förskolan. Liam sover middag. Liam sover nästan alltid när jag uppdaterar bloggen. När ska jag annars hinna?

Får se vad vi hittar på i eftermiddag. Inne tänker vi dock inte sitta.

   god morgon.

Solen skiner idag IGEN!
Fantastiskt! Tänkte att vi skulle till Öppna förskolan idag. Myspys.

Just nu sover Liam och jag passar på att uppdatera mig lite på internet.
De har slutat sälja Sonia Rykiel pour H&M på hemsidan. Tur att jag hann beställa innan. Finns massor på Tradera men inget jag känner för att buda på än. Väntar nog någon månad. Vem vet, jag kanske inte tycker det är lika intressant då. Fast den kollektionen tycker jag är riktigt fin. Vardagsfint. Love it.
Läste på Josefin Crafoords blogg att hon är en curlingförälder och hon är stolt över det. Det kan ju verkligen diskuteras. Jag citerar:

"Jag ÄR en curlingmorsa and IM PROUD OF IT!"

"Ge barnen uppmärksamhet, lyssna på dem och skäm bort dem. Inte för mycket regler och förbud. Bejaka ditt barns vilja och behov så kommer han/hon bjuda tillbaka. det ÄR så enkelt."

Visst, jag håller med det sista citatet. Men vad är för mycket regler? Att sätta gränser? Om man gör det, bejakar man då inte sitt barns behov?
En curlingföräldrer tror jag inte att jag någonsin skulle kalla mig själv. Men jag ger Liam massor av uppmärksamhet, jag lyssnar på han, jag förbjuder när jag anser att det behöver förbjudas.



   kvällen.

Jaha. Då var det kväll igen.
Det har matats, lalats, busats, gnällts, skrattats.
Som vanligt är det inga problem med Liams nattning. Är så tacksam att det funkar. Har jag en jobbig dag kan jag iallafalll lita på att jag får kvällen för att koppla av och tänka på något annat. Och jag kan alltid lita på att nattningen funkar.
Vi har som sagt varit i Kristianstad idag med Alex. Hälsat på Bea och fikat på stan. Riktigt mysigt och Liam har varit på fantastiskt humör hela dagen. Han somnade i bilen och vaknade halv sex, när vi kom hem. En timme innan han brukar nattas...
Det tog jag så klart hänsyn till och han fick säga till när han blev trött.
Men det gjorde inte så jättestor skillnad för han somnade lite efter sju.








   Nu är...

0-56574decc3a7d2ee674552078086e353.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på väg hem. Har haft det jättemysigt. 


   Myspys i...

0-4fbdcd162efd54387697733828f5791b.png

Kolla varifrån!

Myspys i Kristianstad <3 


   Hej.

Veckans tråkigaste överskrift, jag vet.

Igår efter Öppna Förskolan somnade Liam direkt. Mackan hade varit duktig och städat så jag kände att jag lika bra kunde köra och träna och sola. Blev en minirunda på Maxi för jag var tvungen att ha hårfärg igår. Kom hem till grabbarna. Min mamma kom en stund och fikade och skvallrade sen la jag mig i badet och bläddrade i In Touch. Mackan och Liam var ute och gungade. Fast jag hann ligga i badet i fem minuter tills de kom hem igen. "Det var kallt".
Liam fick hoppa i badet med mig. Han verkligen älskar att bada. Sen blev det Bollibompa i en halvtimme sen läggdags.

Klockan nio kommer Alex och hämtar mig och Liam. Vi ska till Kristianstad och hälsa på Bea. Ska bli riktigt mysigt.



   imorgon.

Mackan är ledig imorgon.
Tidigare ikväll satt jag och funderade på vad vi skulle göra. Jag tänkte att jag skulle träna vid åtta sen sola och åka hem för att ta ett varmt, långt bad och läsa en skvallerblaska.
Sen kom jag på att det är ju Öppna Förskolan imorgon på förmiddagen. Jag lägger mina planer åt sidan för jag går mycket hellre dit med Liam än att göra det andra. Att se hur lycklig han blir när han märker att det är dit vi är på väg är fantastiskt. Och att se hur han myser när vi fikar med hela gruppen får mitt hjärta att smälta.

Gymet, solningen och badet får vänta.

   Bilder från busfabriken.






   Sötnosarna. Vi...

0-1f69e724f4cc76e697897c2e70e8c2b7.png

Kolla varifrån!

Sötnosarna. Vi är på Busfabriken och busar av oss lite. 


   Det går åt rätt håll.

Vädret då alltså.

Nu har vi precis varit på babymusik. Liam har ätit och nu sover han. Om ett par timmar ska vi möta Zossi och hennes underbara lilla Olivia på Busfabriken vilket ska bli väldigt skoj.


   sonia rykiel pour H&M.

Klickade precis hem dessa fantastiskt fina tröjor från Sonia Rykiel pour H&M.



   Helgen.

Igår tänkte jag att nu snart så, nu snart är våren här. Solen var framme ju.
Idag snöar det...

Efter Liams sjukvecka har vi fått arbeta lite. Vi har ju haft Liam i knät hela tiden, burit på han och tagit upp han när han gjort minsta lilla pip. Det ger ju vissa konsekvenser, att han förväntar sig dessa saker nu när han är frisk. Men det gör inget, är han sjuk ska han få vad han vill.

Igår var vi på Busfabriken med farmor och farfar. Herre gud med folk... Vi har aldrig varit där under någon helg utan bara på vardagar och då är det hellugnt.
Liam var ändå glad. Han hade ju varit inne i flera dagar vilket han inte är van vid. Igår grät han och pekade ut och sa "dääär" "dääär".

Liten plutt i vår säng.


Lycka.


Mna måste vara jätteallvarlig när man sitter på dinosaurier.





Massa bus.







RSS 2.0