Mors dag.

Grattis alla mammor där ute. Själv har jag inte blivit firad idag. Mackan jobbar till sexton och Liam har ju ingen aning om mors dag. Mamma och hennes "man" kommer hit på middag ikväll och då kanske man kan fira sig själv lite. Ett glas rött blir det iallafall. Ska göra vegetarisk lasagne och chokladfondue. Lasagnen är inspirerad från Annas Chevrélasagne men jag har gjort om den lite.
Känns som att Liam har sovit hela dagen. Vi var uppe någon timme i morse till halv nio sen somnade han och vaknade halv elva. Då tänkte jag att han kommer nog inte vilja sova mer idag. Vi klädde på oss gav oss ut och handlade. Vi kom hem lite innan tolv och Liam satt och åt lunch och tittade på mig medans jag donade i köket.
En timme senare blev han trött och jag la han. Nu sover han fortfarande.



   fest hos Anna.

I lördags var vi på fest hos Anna. Hon fyllde år och det var riktigt trevligt. God mat och goa skratt kvällen igenom.
Har hänt massor på senaste. Därför har jag inte tid eller ork att blogga. Har dåligt samvete för jag vet att det är många som vill se bilder, speciellt på Liam. Här kommer några.

Finast i världen.


Lunchdags.



Alex och jag på Annas balkong i lördags.



Nu kom Alex. Dags för balkonghäng.




   Yeay.

Det är kväll och jag är ensam. Funderar på vad jag ska äta, om jag ens ska äta. Liam somnade för en liten stund sedan. Tänkte lägga in lite bilder från de senaste dagarna lite senare.

   Låt mig vara nu.

Ja ni läste rätt. Det är så lätt för folk att förvänta sig vissa saker av en. Och vissa som bara hör av sig av en specifik anledning. Jag duger bara till vissa saker för olika personer. Det är inte så att jag saknar äkta vänner, för det har jag, men jag har hellre få äkta än en hel drös med falska. Låt mig vara nu. Det blir inget mer Shirin som ni känner henne.

   rolig helg?

Det regnar, Mackan jobbar. Jag vill shoppa. Köpte ett par jeans igår på H&M. "Boyfriend fit". Provade inte ens dom för det var så lång kö men de satt bra.
Har ingen aning om vad vi ska göra idag. Stanna hemma hela dagen kanske?

Överlycklig över sin BobbyCar.


Så här glad blev Liam när han fick bada.


Igår morse var vi ute väldigt tidigt och lekte.



Korv och makaroner till lunch.


Fika på väla med Nellie och Alexandra.


Och bus hos farmor och farfar.


Liten Liam i stor fåtölj i morse.


   min son...

... är en liten gladis.


   passar på.

Passar på att lägga in lite bilder nu när Liam sover.

Bus.


Eftermiddagsaktivering.



Väntar på bussen.



Fick låna racerbil på parkis.





Morgonmys.




   förlåt.

Bloggen hamnar lite åt sidan just nu. Det är mycket som händer nu bara.


   mysfaktor.

Mysfaktorn är på hög nivå ikväll.

   igår.

Nu tänker jag skriva en sak som upprör många.

Jag var ute igår. Japp, morsan var ute och socialiserade.
Vi började med bowling sen förfest hos Sara som sedan blev utgång. Och skitkul hade jag. Även om jag inte var ute så länge. Tack alla för en fin kväll.













   morgonmys.

Liam ligger här brevid mig i sängen och sover gott. Vi har varit uppe och lillen har fått ny blöja och gröt... Att han vill sova igen är nytt påhitt sedan ett par veckor tillbaka. Men men. Mig gör det inget att han vill sova någon timme på morgonen.

Nu på förmiddagen kommer min pappa på fika sen ska han och Mackan till PUMA utförsäljningen. Jag vet inte om jag ska till Väla eller stanna hemma. Vi ska hem till mamma sen vid tre och sen ska jag vara på bowlingen klockan sex. När ska jag hinna göra ordning mig?




   resa.

Jag älskar att resa. Jag vet... Märks inte. Men när jag var yngre reste vi ofta och det saknar jag. Ibland slänger jag in en weekendresa någonstans eller en charter. Större och längre resor får vi nog vänta med några år till.

Senast jag var utomlands var med Anna i London i februari. Sjukt rolig resa som jag hoppas vi kommer göra om. Innan det var det Bulgarien i augusti med familjen och Alex och Micke. Innan det var det Turkiet, det var ett halvår innan jag blev gravid, med Bea och Alex.
Det var de tre senaste resorna.

Stockholm, räknas det som en resa? En utflyckt? Hur som helst, jag och Alex med Vincent ska dit den fjärde juni.
Två veckor därpå ska vi (jag, Mackan, Liam, mamma och hennes "man") åka till Polen i fem dagar. För er som inte visste så är min mamma från Polen. Vi ska bo i Warsawa hemma hos släktingar och shoppa och äta gott. Riktigt längesen jag var i Polen så det ska bli jättekul.

Jag och Anna i London.






Finns många, många fler. Men de behåller vi för oss själva. Love you Anna.


   god morgon.

God morgon kära bloggläsare. Vi vaknade sex i morse. Tur att jag gick och la mig tidigt... Men var ändå trött så jag och Liam gick och la oss igen halv sju när Liam frått blöja och gröt.
Och nu vaknade vi precis. Lite frulle och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.



   Dagen.

Vår dag har varit lika underbar som vanligt. Svävar på moln över hur lycklig jag är.
Liam sover och Mackan är iväg och ser fotboll. Jag ligger redan i sängen då jag ska försöka vila upp mig inför helgen.

Idag har vi varit med Alex och Vincent hela dagen. Var på sjukan (Alex tog prover) och sedan på Cat Flash. Blev en runda till stadsparken och sen bussfärd hem. Liam var överlycklig över att få leka med Mackan. Bus och gos i mammas och pappas säng är favoriten just nu.

Förmiddagsvila i vår säng.


Storkok åt Liam.



Lunchdags.




   massage.

Om två timmar ska jag på massage. Ska bli riktigt härligt. Sen ska jag fika med Anna och Alex. Liam sover och jag har lagat lite lunchlådor till Prutten.




   Desperate Housewives.

Ikväll är det dags för hemmafruarna igen. Härligt. Ska poppa lite popcorn och dricka Pepsi Max.

   Rösta!

Jag har anmält Liam till Vi Föräldrar´s omslagstävling. Hur coolt hade det inte varit om Liam kom med?! Därför borde ni rösta!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=31180&_ad_is_verified=y

   mitt allt.

Jag älskar att vara mamma. Varje dag tänker jag "Detta är livet". Nu finns det säkert folk där ute utan barn som läser och undrar om deras liv då inte räknas. Klart jag inte menar så, det är bara svårt att förklara. Det är bara så klockrent. Innan jag fick barn var det inte det. Jag längtade, men hade ingen aning. 

En grävtraktor kan vara väldigt intressant.
 

Hej söta "Awa" (Anka)





Mellis i kärnanparken.




Mitt allt.


Hej stora världen.


Det bästa är att få gå själv...



... Och att pussas...



... Och att "dung dung" (Gunga).

   internet funkar igen.

Förmiddag på Ludvikagatan. Liam vaknade halv fyra i morse och jag bar in han till vår säng. Av egoistiska skäl, det är så underbart att få ligga nära han. Vi sov till tjugo i sex sen var han hungrig.
Nu är klockan halv elva och vi hade planer på att gå till Fredriksdal och titta på djuren. Nu är det för sent innan det är dags för lunch och middagsvila. Kanske blir det i eftermiddag, vi får se.

Gosigt.



Coolingen med sin första borr han fått av farfar.



RSS 2.0