ny dag.

Idag är en ny dag och nya tag. Igår var det en jobbig dag... Både för mig och Liam.
Inget stämde och vi hamnade i någon ond cirkel. Svårt att förklara men när något är fel då är inget som vanligt.

Har märkt att jag har varit rätt flitig på att lägga upp bilder men inte skrivit något :)
Marcus har börjat jobba nu igen. Han var hemma två månader. Nu har han börjat jobba extra på Victoria tvålfabrik. Så de senaste två dagarna har han först jobbat på sitt vanliga jobb (Personlig assistent) och sen när han slutar halv fem cyklar han iväg till fabriken och jobbar där till tio på kvällen... Så duktig!
Idag och imorgon är han ledig från sitt vanliga jobb men jobbar kväll på fabriken. Jag tror han börjar vid två.

Förresten. Måndes var en riktigt skum dag. Orosmålnen börjde redan då dra ihop sig för Liam (tänder på gång) och vi mötte Sabina och Mio i stan. Det var ingen vanlig fika... Båda killarna gnällde i omgångar och vi båda satt utmattade och något osociala :) Det är därför det är skönt att fika med mammor. Man MÅSTE inte prata när man inte kan eller om man är upptagen.
När vi stod och väntade på bussen stod det två tjejer framför oss. Den ena hade en cigg i handen, precis brevid Liam. Precis när jag skulle säga till henne så spottar hon precis vid mina fötter!!! Då sa jag "ursäkta men så gör man väl inte". Då sprang dom iväg. Väl på bussen och vi åkte iväg. Två tanter kommer på efter några hållplatser och håller låda om att folk inte vill resa sig för dom. När vi närmar oss Rosengården ska en tjej gå av och precis innan hon går ut spottar hon på tanterna!!! Alla undrade ju självklart vad som hänt och tanterna ropar "Det var hon, tjockisen!" Och alla tittar ut.
Det visar sig att en av tanterna ville sitta på "tjockisens" plats för hon tog upp två platser. Men det fick hon inte. Då måste hon ha lagt en äcklig kommentar till "tjockisen". Varför skulle hon annars reagera som hon gjorde?

Nu kommer lite bilder från dagarna.


Gott med smörgåsrån.



Fika på Mezo.


Fika på Wayne´s.




Arg.


Glad.


En favorit :)


Kommentarer
Postat av: Linn

Hej snäckan. Vad sägs om en fika snart? Kramen.

2009-09-02 @ 12:38:37
URL: http://linnfogelberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

kikar in

2009-09-02 @ 13:31:58
URL: http://metrobloggen/fitmom
Postat av: zossi

spottare är äckliga! Så respektlöst! Fast jag skrattar lite åt tjockis-historien:D

Jätteduktigt av Mackan att orka med att jobba så...men det är så tråååååkigt när dom aldrig är hemma!!!!Känns som att Chrisse bor på jobbet emellanåt iaf.

2009-09-02 @ 19:36:19
Postat av: Ditte

Men sjuka människor det finns då! Men jag hålle rmed dej, tanten lär ju ha sagt något riktigt elakt... Och din unge är ju lätt bland det sötaste! Så jäkla charmig, och då har mna bara sett honom på bild..!

2009-09-02 @ 20:03:46
URL: http://dilina83.blogspot.com
Postat av: Saga

Men jisses vad han växer din lilla kille. Han är så vansinningt söt! <3

2009-09-04 @ 02:11:23
URL: http://sagasagla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0