dagens planer.

  • Familia
  • Fixa naglarna
  • Fika hos mamma
  • Handla med Alex till kvällen
  • Hämta Micaela från tågstationen
  • TJEJKVÄLL

 


Kommentarer
Postat av: UUH

Asså med tanke på att det finns fetma på mammans sida och ert barn börjar se ordentligt tjock ut kanske du ska se efter vad du ger honom? Eller så kanske du skulle dra ner på fikat, kanske det som gjort dig tjock och rund? OCH en "bra" mamma har inte bara sprit och fest i huvudet, fan vad jag tycker synd om ert barn som får växa upp med efterblivna föräldrar!

2009-10-29 @ 15:27:56
Postat av: ingela

det föregående inlägget var det värsta jag har läst den som skriver detta måste ju vara det den har skrivit, hur man kan skriva på detta visset om människor som man inte känner, som är så underbart mysiga och trevliga och helt underbara mot andra människor och sitt lilla barn, du måste ju vara en typ som vill trycka ner folk. Hoppas detta känns bra och att du mår bra av det du skrev!!!!!

2009-10-29 @ 18:15:37
Postat av: Johanna

Ja, herregud, vad ska man säga? Ta inte åt dig, Shirin. Du hör ju bara på ordvalet att mä'nniskan inte har en aning om vad den pratar om.

2009-10-29 @ 18:35:25
Postat av: Pernilla

Guuud... vilken hemsk människa! Nej du ska verkligen inte ta åt dig.

Ni är två underbara föräldrar till ett underbart barn.

2009-10-29 @ 19:02:17
Postat av: Linn

Hur i hela helvete kan man lämna en sådan kommentar? Så jävla fegt att inte våga skriva en signatur på den fruktansvärt elaka kommentaren!! Shirin är en av mina bra tjejkompisar och jag vet att hon är världens bästa mamma till söta Liam. Har du som skrev kommentaren träffat Shirin, känner henne? För hade du gjort det hade du vetat att hon är världens bästa tjej, så yttra dig inte är du snäll! Kanske är det du som sitter bakom din dator, lönnfet och full av avund?



Hoppas ni får en bra kväll snäckan :D Kramar

2009-10-29 @ 21:16:44
URL: http://linnfogelberg.blogg.se/
Postat av: Bea

Hur fan kan du skriva så? Och jag antar att du itne är kompis med henne för då hade du aldrig skrivit så. Jävligt omoget och du är bara full av avund. Tycker synd om dig.

2009-10-29 @ 21:40:50
URL: http://beaholm.blogg.se/
Postat av: veronica

vilken jävla idiot. vi umgås inte längre men är det något jag vet så är det att du är en bra, varm, omtänksam mamma. det har jag alltid vetat. och liam är jättefin, fuck den jävla fittan!

2009-10-30 @ 11:24:33
Postat av: Sabina

Hoppas innerligen att du tar åt dig av vad alla shrins kompisar skriver! För det var fan i mig det elakaste någon skrivit! Tycker det luktar avundsjuka bara, så ta inte åt dig shirin, det är bara någon som sitter bakom sin skärm som har sånt fruktansvärt dåligt självförtroende och är avundsjuk på ditt mackan och liams liv! Den som skrivr har ingen aning om hur det är och leva med dåliga föräldrar, själv önskar jag att jag hade fått växa upp i en familj som är så trygg och kärleksfull som ni är! Så skit på dig din lilla jävla patetiska människa! många kramar till dig shrre du e grym!

2009-10-30 @ 19:09:31
Postat av: micke

den som skrivit denna hemska kommenter måste vara en sjuk människa som dessutom inte har en anning om hur bra mamma du är ta inte åt dig

2009-10-30 @ 20:19:32
Postat av: Anna

Jag sitter här med tårar i ögonen. Dels för att jag är så jävla förbannad på dig, du din fega jävel som skrivit detta. Shirin är en underbar mamma till Liam, och Liam är den underbaraste lilla kille jag vet, vilket han har blivit för att han fantastiska föräldrar. Är så fruktansvärt ledsen för att Shirin ska behöva stå ut med en sådan här kommentar från dig. Shirin är en vacker och stark tjej, du är ingenting om man jämför med henne. Bara en feg jävla idiot!!!

2009-10-30 @ 23:02:13
URL: http://myriz.blogspot.com
Postat av: Mira

Alltså seriöst varför hoppa på någon på de viset? Hade inte du Anonym varit svarsjuk så hade du inte läst och följt upp Shirins blogg. Och man hoppar inte på barn, om man givetvis inte är feg som i ditt fall.

Shirin du är mycket vacker kvinna som älskar din son och därför lever du livet. Bättre än att vara hemma 24 timmar om dygnet och vara allmän tråkig. Sluta inte med det du gör.

Du är en underbar människa, mor, fru och vän. Låt ingen trycka ner dig.

Kram

2009-10-31 @ 14:21:01
Postat av: camilla

Vilket jävla idiot! Antar du inte själv har barn för då hade du förstått att man är stolt över sitt barn och älskar det mer än något annat! Jag hoppas verkligen inte att du får barn med det utseende fixerade skitsnacket du kör med. Jag tycker att Shirins underbara lilla Liam e hur söt som helst och inte alls tjock! Hoppas u har dåligt samvete och hur illa du gör andra människor...det är såna som DU som gör att barn bllir mobbade i skolan. OCh mammor som har uppfostrat barn har med all rätt ut och festa ibland, det har inget med ens barn att göra, jävla idiot rent ut safgt är vad du är.

Stå på dig Shirin och lyssna inte på den här idioten! Kram "bruno" :)

2009-11-01 @ 10:12:45
Postat av: Tina

Omg såna människor det finns.. Shake it off, säger jag bara! Den människan betyder nog lika mycket som en prutt i rymden och den vet säkert om det själv.



Uuuhhh, hur var det på Ullared?! Ska dit på onsdag och är typ rädd haha! Men det är ju julklappsmecka så... blir nog bra. Sköt om dig jättemycket! Har du tid någon gång (och har jag inte plugg dygnet runt) så är du hjärtligt välkommen på en fika!! Kram!! :)

2009-11-10 @ 00:14:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0