seegt.

Dagen idag har inte alls varit lika fartfylld som igår! Har varit hemma och myst med Liam hela dagen och han verkar vara minst lika seg som mamma och pappa :) Han har sovit rätt mycket och bara legat i gymmet eller hos oss. Han behövde väl vila efter igår. Igår kanske hans rutiner stördes lite då vi, jag, Mackan, Alex och Micke var på väla en bra stund och senare åkte till sofiero och åt glass. Då blev han hungrig och vi var tvunga att ge han mat i bilen då det blåste för mycket ute. I samband med den måltiden bajsa han och vi var tvunga att hitta ett ställe att byta på han så vi bestämde närmsta bensinstation för vi var tvugna att tanka med :) Kom till preem vid ängelholmsvägen och sen körde vi till maxi. Efter det åkte vi till Mackans föräldrar för att diska nappflaskor och ladda med nytt vatten i termosen. Då bestämde sig lillkillen för att han var hungrig igen, och då spenderades någon timme hos dom. Planerna från början var att vi skulle ut och äta men det blev att Alex och Micke gjorde det själva för vi var helt slut och visste inte hur Liam skulle vara på restaurangen för han verkade rätt ostabil i humöret. Så vi körde till maxi igen :P Sen körde vi Micke och Alex hem och kom hem.
Då var det dags de vanliga kvällrutinerna för Liam, av med kläderna, tvättning, på med blöja, pyamas och morgontofflor. När det är gjort brukar han vilja äta sen somna. Men han blev på ett strålande humör när han låg på skötbordet och var inte alls sugen på att varva ner. Så vi la han i babygymet och där låg han en stund och njöt av att vara hemma i tryggheten. Kort därefter ville han ha mat och slocknade rätt snabbt :)
Jag somnade halv elva! Hehe...

Ja men i fredags då! Kan nog säga att Bara Rock kommer vi nog inte gå till fler gånger. Gillade man inte punkten innan då är det inget ställe att gå till :)
Men men. Nu vet vi det! Det blev inget Pl13 utan vi stack direkt till Harry´s. Efter en shot och en drink och lite dans och snack i "växthuset" åkte vi hem. Pigg och glad vaknade jag åtta och redo för lördagens äventyr som jag redan ingående berättat om :D





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0